Puheenjohtaja:

Rahastonhoitaja:

Seppo Rintamäki

Jäsenet:

Ari Hauta-aho (vpj), Heimo Martikkala, Brita ja Martti Korkia-aho, Mervi ja Mauri Hautala, Antero Hautamaa, Risto Huntus, Veikko Joutila, Silja Katajisto, Tarja Koskinen, Ossi Martikkala, Aaro Niemistö, Olavi Saari, Anneli Yliluoma, Pentti Rakkolainen, Hanna Mäkimantila, Kimmo Varis (nettivastaava), Jari Mäki-Kala, Jari Mäkiketola, Antti Kujala, Marketta ja Jukka Hakola, Jarmo Sallila, Mikko Miilumäki, Laila Luoma, Seppo Rintamäki, Esko Vattulainen, Ritva Melender, Sami Yli-Huumo, Pasi Hakomäki.

Ota yhteyttä (ei ole käytössä tällä hetkellä)

Tiesitkö, että henkilötietolaki vaatii urheiluseuraltakin rekisteriselosteen? Rekisteriselosteesta tulee käydä ilmi rekisterinpitäjän yhteystiedot, mitä henkilötietoja käsitellään, tietojen käsittelyn tarkoitus ja suojauksen periaatteet. Katso tarkempia vinkkejä Yhdistystiedon Wikistä.

Nurmon Jymy ry

Länsitie 30, 60550 Nurmo, jymy@nurmonjymy.fi